Haberler

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Biyoistatistik ve Biyoinformatik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Uğur SEZERMAN' ın 'Yapay Zeka Çağında Kişiye Özgü Tıp' adlı konferansı

08.01.2024

Prof. Dr. Osman Uğur SEZERMAN' ın konferansı, 9 Ocak 2024 salı günü 11:30-12:30 arasında Türk-Alman Üniversitesi D Blok-1 Konferans Salonu' nda gerçekleşecektir. Kendisi, İnsan Genom Projesi' ni başlatan Prof. Dr. Charles Delisi ile ABD' de Boston Üniversitesi' nde tez çalışmalarında bulunmuş hem deneysel hem de hesaplamalı alanlarda çalışan, ulusal ve uluslararası birçok projede yer almış önemli bilim insanlarımızdan birisidir. Konuya ilgi duyan tüm üniversite öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz konferansa davetlidir.