TÜBİTAK Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Dilek Göksel Duru, Dr. Öğr. Üyesi Betül Uluca, Doç. Dr. Aysu Yarman ve araştırma görevlisi Ogün Morkoç ‘un akademik danışmanlıklarında yürütülen projeler, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB), 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Orkide COŞKUNER WEBER'in Başarısı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Orkide COŞKUNER WEBER, dünyanın en eski ve saygın bilim topluluklarından Sigma XI'ye tam üyelik için aday gösterildi.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Biyoistatistik ve Biyoinformatik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Uğur SEZERMAN' ın 'Yapay Zeka Çağında Kişiye Özgü Tıp' adlı konferansı

Prof. Dr. Osman Uğur SEZERMAN' ın konferansı, 9 Ocak 2024 salı günü 11:30-12:30 arasında Türk-Alman Üniversitesi D Blok-1 Konferans Salonu' nda gerçekleşecektir. Konuya ilgi duyan tüm üniversite öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz konferansa davetlidir.

TÜBİTAK Proje Başarısı

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Dilek Göksel Duru akademik danışmanlığında yürütülen 2 proje TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB), 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK Proje Başarısı

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Dilek Göksel Duru akademik danışmanlığında Üniversitemizde yürütülen "EEG Sinyalleri ile Güneş Pilli Araba Kontrolü" başlıklı proje önerisi  TÜBİTAK-BİDEB 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2. dönem çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.