BİLSAB (Beykoz) Seminer Serisi "Bor içeren jel formülasyonu akut ve kronik yara iyileşmesini teşvik eder"

29.06.2021

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin ŞAHİN,  "Bor içeren jel formülasyonu akut ve kronik yara iyileşmesini teşvik eder (Boron-containing gel formulation promotes acute and chronic wound healing)" adlı bir seminer verecektir. Seminer 02.07.2021 tarihinde saat 15:00' te Bezmialem Vakıf Üniversitesi Beykoz yerleşkesindeki BİLSAB seminer salonunda gerçekleşecektir. Yüz yüze gerçekleştirilecek seminere katılım sağlamak isteyenlerin Arş. Gör. Semih ALPSOY' a (alpsoy@tau.edu.tr) ya da doğrudan BİLSAB' a (ebendez@bezmialem.edu.tr) katılacaklarına dair mail atmaları gerekmektedir.