BİLSAB (Beykoz) Seminer Serisi "Anadolu'da İnsanlık Tarihi ve Evrimi Hakkında Antik DNA Anlayışı"

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü' nün düzenlediği "Anadolu'da İnsanlık Tarihi ve Evrimi Hakkında Antik DNA Anlayışı" adlı seminer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyolojik Bölümler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet SOMEL tarafından 5 Mart 2021 tarihinde saat 12:00' de Zoom üzerinden online gerçekleştirilecektir.

Acı kaybımız...

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Necip Ozan TİRYAKİOĞLU'nu zamansız bir şekilde kaybettik.

Nobelli kimyagerlerle çalışan tek kadın, Dr. Orkide Çoşkuner-Weber’in alzheimer makalesi prestijli bilim dergisinde

Fen Fakültesi Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Orkide Coşkun Weber' in alzheimer konulu makalesi, American Chemical Society’ nin prestijli bilim dergisi “Journal of Chemical Information and Modeling” de yayımlandı.