Uluslararası Proje Desteği Başarısı

"Taşınabilir Uygulamalarda Dinlenim Durumu Ağlarının Hibrit EEG-fNIRS Kayıtları Üzerinden Sınıflandırılması" başlıklı Uluslararası Proje Başvurusu DAAD İkili İşbirliği Programı Kapsamında Desteklenmeye Layık Görüldü.

BİLSAB (Beykoz) Seminer Serisi "Bor içeren jel formülasyonu akut ve kronik yara iyileşmesini teşvik eder"

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin ŞAHİN,  "Bor içeren jel formülasyonu akut ve kronik yara iyileşmesini teşvik eder (Boron-containing gel formulation promotes acute and chronic wound healing)" adlı bir seminer verecektir.

TÜBİTAK-BİDEB 2209/A Proje Desteği Başarısı

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Dilek Göksel Duru akademik danışmanlığında yürütülen "COVID-19 Tespitinde Evrişimsel Sinir Ağı Tabanlı Hızlı Tanı Yaklaşımı" ve "Farklı Ölçüm Modaliteleri ile Yalan İfade Tespitine Yeni Bir Bakış"

BİLSAB (Beykoz) Seminer Serisi "Anadolu'da İnsanlık Tarihi ve Evrimi Hakkında Antik DNA Anlayışı"

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü' nün düzenlediği "Anadolu'da İnsanlık Tarihi ve Evrimi Hakkında Antik DNA Anlayışı" adlı seminer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyolojik Bölümler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet SOMEL tarafından 5 Mart 2021 tarihinde saat 12:00' de Zoom üzerinden online gerçekleştirilecektir.

Acı kaybımız...

Fakültemiz Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Necip Ozan TİRYAKİOĞLU'nu zamansız bir şekilde kaybettik.

Nobelli kimyagerlerle çalışan tek kadın, Dr. Orkide Çoşkuner-Weber’in alzheimer makalesi prestijli bilim dergisinde

Fen Fakültesi Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Orkide Coşkun Weber' in alzheimer konulu makalesi, American Chemical Society’ nin prestijli bilim dergisi “Journal of Chemical Information and Modeling” de yayımlandı.